NSF-logo

1. Tyristrand Speidergruppe

...Et frikvarter i livet....

Speidergrupper i Norge

 

 

Hovedside

Galleriet

Småspeider
Terminlister

Storspeider
Terminliste

Rover

Terminliste

Ledere

Foreldre

Gruppen

Kretsen

Speiding.no

Speiderbasen.no

Speiderbutikken

Grupper i Norge

Leikvinjar

Ringblad.no

 

 

 

Storspeider:
Synes du det er kjedelig å være inne? Liker du friluftsliv, utfordringer og spennende aktiviteter. Da burde du bli med i speideren. 
Eventyrene og alt det morsomme er jo der ute...!

Speidere mellom 10 og 16 år er medlemmer i troppen. Troppen består av flere patruljer hvor medlemmene styrer seg selv. En patrulje har alt fra 3 – 10 medlemmer. Speiderne møtes en gang annenhver uke til troppsmøte og reiser ofte på turer i helgene. På møtene og turene arbeider patruljene med prosjekter og merker. Igjennom dette arbeidet får de stadig nye utfordringer og lærer mange bra ting. Patruljene har selv ansvar for å legge opp sitt program, men får veiledning fra voksne ledere som er troppsledere. Patruljen kan avtale å møtes til patruljemøte de ukene det ikke er troppsmøte for å planlegge turer eller ta merker.

Speidere i tropp kan være med på kretskonkurranser og gjennom dem kvalifisere seg til NM i speiding. Hvert år arrangeres det også speiderleire som alle over 10 år kan delta på. Vi har de siste årene vært på mange leire og turer. 

Har du lyst til utfordringer og spennende aktiviteter bør du bli med i speideren. Er du i tillegg glad i å være ute og synes det er stas å reise på tur, kommer du til å stortrives.

Hvis det er noe dere lurer på så ta kontakt med en av lederne.

...Eventyrene er der ute ....

 

  Har du kommentarer eller noe du vil vi skal skrive om så send det til redaktøren.  Ansvarlig redaktør Bjørn Holen